Dit wordt de Reiki mastercursus genoemd omdat u hierna eigenlijk alles weet over deze mooie behandelingsmethode en u ook cursussen aan anderen mag geven. Het omvat zowel Reiki 3 A als 3B. Het is echt een aanrader voor mensen die veel doen met de Reiki energie en er alles over willen weten.

Het hoeft echter niet dat u cursussen gaat geven als u Reiki master bent. U kunt het ook alleen voor uw eigen ontwikkeling doen. De meeste mensen gebruiken het puur voor hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en om de Reiki kennis compleet te maken.

U krijgt een inwijding en leert de laatste twee symbolen waarmee u onder andere op het spirituele niveau kunt werken, waardoor u een complete behandeling kunt geven. U leert tevens hoe u andere mensen een inwijding kunt geven zodat ook zij met Reiki kunnen werken.

Het is handig het boek van Diane Stein: de kern van Reiki (ISBN 9789401302036, let op, neem niet het werkboek met bijna dezelfde titel) aan te schaffen en deze mee te nemen. Dit is het beste en meest complete handboek voor werken met de Reiki healing.

Als u zelf uw lunch meeneemt dan zorg ik voor koffie/thee en versnaperingen. De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00.
U krijgt lesmateriaal en een diploma mee naar huis. De kosten zijn 225,-