Massages

Onderbeen en voetmassage

De voetverzorging start met een voetbad, daarna het scrubben van de voeten en de onderbenen. De scrub verwijdert de dode huidcellen. Maar ook maakt het de huid zachter, gladder en egaler. Dankzij de heerlijke geur en de actieve oliën in de scrub, wordt de verzachtende werking versterkt en de voeten gerevitaliseerd. Daarna volgt een op de behoefte afgestemde pakking van de voet en een onderbeen massage.
De onderbeen en voetmassage wordt geheel afgestemd op uw wensen.

Een voetmassage is gezond voor iedereen en onder meer aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen hebben of pijnklachten hebben of gewoon voor wie de voeten wil laten verwennen.

Voor een behandeling van 60 minuten betaalt u € 27,50

Voetreflexmassage

Deze massagevorm heeft als doel het zelf herstellend vermogen van ons lichaam te activeren, door middel van het masseren van de reflexzones op de voeten. Deze reflexzones weerspiegelen het volledige lichaam, van hersenen en spieren tot klieren en botten. Doordat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan, kan ons lichaam uit balans raken door spanning, verdriet of vermoeidheid; er ontstaan blokkades die uiteindelijk in lichamelijke en geestelijke klachten kunnen resulteren.

Voor welke klachten is deze massage toepasbaar?
• slapeloosheid
• hoofdpijn
• spijsverteringsproblemen
• menstruatieklachten
• stress
• verdriet of geestelijke problemen door een scheiding, overlijden van een dierbare, verlies van baan, etc.

Voor een behandeling van 60 minuten betaalt u € 27,50