Energetische Therapie

Wat is Reiki ?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert.
De Japanner Mikao Usui wordt als herontdekker en grondlegger gezien.
Bij Reiki wordt er door middel van handoplegging universele energie doorgegeven.
Blokkades die zich in de loop van uw  leven in uw energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Doormiddel van deze behandeling kan ik de energiebanen weer laten stromen, waardoor u zich weer lekkerder in uw vel gaat voelen.  

Na een intake zal ik voelen wat u nodig heeft.
Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op verschillende plekken op uw lichaam.
Als u dat niet prettig vind pas ik dat aan. Reiki vind altijd de juiste weg.
Ik zal zorgen voor een schone, ontspannende  en warme ruimte waar u zich prettig voelt.

Het is ook mogelijk om afstand behandelingen te geven.  U moet dan zelf zorgen voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding. Ook hier is makkelijke niet knellende kleding gewenst. Ik stuur met behulp van symbolen de universele energie (Reiki) naar de client.
 
Deze beide behandelingen zijn een uur en de kosten zijn 52,50

Reiki I
Reiki I is voor iedereen. Het wordt vaak ‘een cadeautje aan uzelf genoemd’.
Reiki I helpt als u  kleine gezondheidsklachten heeft. U bent minder vaak verkouden, minder snel moe of geïrriteerd, u kan de chakra’s uitbalanceren zodat u harmonieuzer bent en beter in uw vel zit. Reiki kan u helpen om weer in uw eigen kracht te staan en uzelf te accepteren en te houden van uzelf zoals u bent.

Er zijn twee manieren voor zelfbehandeling. De eerste is de volledige zelfbehandeling met de bijbehorende handpositie ‘s. De tweede manier is uw handen op een bepaalde plaats van uw lichaam neer te leggen. Deze methodes leert u in de cursus.

Reiki II
Tijdens de tweede graad cursus krijgt u drie symbolen aangereikt met de daarbij behorende spreuken (mantra’s). Een Reiki behandeling wordt daardoor versterkt. Ook kunt u hierna op afstand behandelen en leert u een mentale behandeling te geven. Deze methodes worden uitgebreid behandeld in de cursus.

Reiki III
Tijdens de Reiki master cursus wordt u verder opengesteld voor de universele levensenergie. U krijgt nog 2 extra symbolen mee, met daarbij de bijbehorende mantra’s en leert hoe u deze moet gebruiken. Tevens leert hoe u een cursus moet geven en hoe u anderen inwijdt in Reiki. U wordt reiki-leraar.
Tijdsduur: 1 dag (10.00 tot 15.00) Ik verzorg de Koffie, thee, en versnaperingen.
Graag zelf lunch meenemen.  Inclusief documentatie en diploma.
Reiki 1: 145,-
Reiki 2: 275,-
Reiki 3: 325,-

Wat is Magnetiseren

Magnetiseren wordt ook wel energetisch lichaamswerk genoemd. Het is bedoeld om klachten van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam te verhelpen.
We werken niet alleen aan uw huidige klacht, maar besteden ook aandacht aan de onderliggende patronen, die de klacht veroorzaken. Magnetiseren helpt om die onbewuste patronen los te laten, zodat u weer in contact komt met uw levensenergie, uw essentie, uw kracht en uw kwaliteiten. 


Het werkt gelaagd; bij iedere behandeling komt u in een andere energie laag, waar verstoringen kunnen zitten. Elke keer kunnen we een stukje dieper gaan, want er zijn vaak veel zaken op te ruimen, voor we  bij de oorspronkelijke blokkade aankomen.
Uw schoont daardoor ook blokkades op, die in de toekomst klachten zouden kunnen veroorzaken.

Door het opruimen van blokkades op bijvoorbeeld emotioneel gebied, wordt de balans hersteld tussen lichaam, geest en ziel. Die balans kan zich op verschillende manieren uiten. U gaat weer lekker in uw vel zitten en dingen vallen op hun plek. Dan kan duidelijk worden, wat je lichaam te vertellen heeft en kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Tegelijkertijd zorgen de behandelingen er soms voor, dat u actief veranderingen in uw leven gaat doorvoeren en dichter bij uzelf komt.
Magnetiseren helpt om meer vanuit uw hart te gaan leven. 

Voor mij zijn veiligheid, verbinding en vertrouwen heel belangrijk binnen de sessies. Ik ben betrokken en ik wil graag dat u zich op uw gemak voelt en durft uit te spreken. Vandaar dat ik u de mogelijkheid bied om eerst eens kennis te komen maken. U kunt hiervoor een afspraak maken.  Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is geheel gratis en vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we samen bekijken wat het meest passend is voor u.

Daarna duren sessies van een uur 30,-

Aura en chakra healing.

Met helende energie werk ik in op de aura en chakra’s. Het aura is het energieveld wat om u heen zit, ook wel het fijnstoffelijk lichaam genoemd. De chakra’s zijn wielen van energie en zijn verbonden met specifieke organen, emoties en levensgebieden.

Door een aura en chakra healing kunnen oude blokkades verwijdert worden. De energie gaat meer doorstromen. Dit kunt u ervaren als een diepere ontspanning of een gevoel van meer compleet zijn. Het zelfhelend vermogen van geest en lichaam worden gestimuleerd om te doen wat goed is voor u.

Ik gebruik Kristallen, edelstenen en bachbloesems als aanvulling op mijn werkwijze.
Kristallen en edelstenen zenden krachtige energie uit, die ons hele wezen beïnvloed.
Tijdens een edelstenenlegging leg ik op iedere chakra een passende steen om zo blokkades op te heffen.
De Bach bloesem remedies maken deel uit van een holistische behandeling. Dat wil zeggen dat ze de gehele persoon behandelen en niet slechts de symptomen van een specifieke kwaal. Er zijn 38 verschillende bachbloesems die op verschillende lagen werken. Met het kiezen van deze remedies hou ik rekening met de mentale, emotionele toestand, met de gewoontes, de aard en de persoonlijkheid van de persoon die ik behandel.

Voor mij zijn veiligheid, verbinding en vertrouwen heel belangrijk binnen de sessies. Ik ben betrokken en ik wil graag dat u zich op uw gemak voelt en durft uit te spreken. Vandaar dat ik u de mogelijkheid bied om eerst eens kennis te komen maken. U kunt hiervoor een afspraak maken.  Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is geheel gratis en vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we samen bekijken wat het meest passend is voor u.

Na de intake is een behandeling 30,- per uur.