WIE BEN IK?

Mijn naam is Marion Boswijk en ik ben 36 jaar oud. De combinatie tussen het werken met mensen, alternatieve geneeswijzen vind ik bijzonder. Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig, gerespecteerd en geaccepteerd voelen bij mij. Ik signaleer, rapporteer en wanneer ik iets niet vertrouw of zelf niet aankan zal ik u doorverwijzen naar de medisch pedicure, podoloog , orthopedisch schoentechnicus of huisarts. In mijn praktijk gebruik ik de producten van HFL, deze gebruik ik omdat ik hier goede resultaten mee heb gehaald!

Hygiënisch werken vind ik belangrijk en ik werk volgens de laatste code van de schoonheidsspecialist/ voetverzorgingspraktijk.

Zes jaar geleden heb ik mijn EHBO diploma behaald. Ieder jaar volg ik nog steeds bij- en nascholing om mijn diploma geldig te houden. Om mijn pedicure diploma geldig te houden zal ik tevens bij- en nascholing volgen. Dit kan door middel van het volgen verschillende workshops en congressen.

Ik ben erkend lid van de branche vereniging Provoet, waar ik goed verzekerd ben. Ik vind het leuk om bij te leren en zal daarom ook mijn kennis op pijl houden door bij en – nascholingen te volgen.